Cartel de la única, la insuperable, la genuina y muy t(i)etera Laurielle.

català

La Tietera. Fira de microedició, humor i cosetes. 

Ai, la Tieta!

La Tietera parteix de dues idees. 

La primera, la necessitat de fomentar l’edició i la creació independent, ja sigui com a llibres, fanzines, il·lustracions o artesania. 

La segona, demostrar que les senyores (no “nenes” ni “noietes”) són (som!) capaces d’innovar, subvertir i, en poques paraules, lliurar-se al gamberrisme creatiu.

I per això rescatem la figura de la tieta. Aquella senyora que et cuida com si fos la teva àvia, però sense la responsabilitat d’educar-te. Que et fa un ou ferrat el vulguis o no, que et reventa a pessigolles i pessics a les galtes, que, quan fas una malifeta, riu molt fort perquè ella ja n’ha fet moltes de similars -o pitjors!

Molt bonic tot, però això com s’aterra?

Doncs amb un festival d’edició independent, la Tietera, que se celebra el dissabte 3 de febrer a Barcelona. A la Nau Bostik,  déu n’hi do!

Volem reunir editorials independents, fanziners, autoeditats i el que faci falta; preparar jocs i activitats i, en general, donar-nos l’oportunitat i l’espai per conèixer-nos i que ens coneguin. 

Quan

A veure, que ho acabem de dir: dissabte, 3 de febrer de 12 a 20 h.

On

A l’Espai 53 de la Nau Bostik (C/ Ferran Turné 1-11), al barri de La Sagrera de Barcelona. 

Està prop del metro La Sagrera (línies 1, 5, 9N i 10N) i molt ben comunicada amb bus. Podeu consultar com arribar-hi, fins i tot les parades de Bicing, a l’enllaç.

Participants

Poden participar editorials independents, projectes autopublicats, fanziners, artesanes

Donarem prioritat, per aquest ordre: a projectes ubicats en el mateix barri de La Sagrera, primer; a Barcelona, segon; i ja després a tota la resta per ordre de sol·licitud i fins a esgotar les taules. 

I llibreries?

Poden participar llibreries sempre que siguin de la zona, que estiguin compromeses amb l’edició independent i portin llibres d’editorials xicotetes. Però no de les presents! Les avisarem amb antelació suficient de qui participa perquè puguin seleccionar els llibres amb temps. 

Inscripció

Podeu sol·licitar la participació a través d’aquest formulari, que estarà actiu des de l’1 de desembre a les 12 pm i fins al 22 de desembre a la mateixa hora. 

Les taules son de 120×60 cm i s’han de demanar senceres, tot i que us podeu posar d’acord amb un altre projecte per compartir pel vostre compte. Si ho feu així, aviseu al formulari! 

El preu per taula, IVA inclòs, és de 50 €, que s’abonarà un cop feta la distribució de les taules. Aquest abonament serà imprescindible per formar part de la llista definitiva de participants. 

L’organització es reserva el dret a assignar taules segons les necessitats organitzatives i, sobretot, per a garantir la major diversitat possible.

Participants

Un cop acabi el termini d’inscripció, revisarem les vostres sol·licituds com una tieta us revisaria el cap després de rebre una circular del col·legi alertant de pediculosi.

El 27 de desembre comunicarem a les persones inscrites si han estat admeses. Us demanarem que confirmeu que encara esteu interessades a participar i donarem les instruccions de pagament. 

+informació

Podeu fer qualsevol consulta o suggeriment a hola@foscanetworks.net

També podeu trobar-nos en X (abans Twitter), BlueSky, Instagram i Facebook; en tots som @foscanetworks, encara que per a garantir que respondrem a les vostres preguntes el més aviat possible, us recomanem que les dirigiu sempre al mail.

 

castellano

La Tietera. Feria de micro edición, humor y #cosas.

Ay, la Tieta

La Tietera parte de dos ideas.

La primera, la necesidad de fomentar la edición y la creación independiente, ya sea en forma de libros, fanzines, ilustraciones o artesanía.

La segunda, la de demostrar que las señoras (no ya “las chicas” o “las niñas”) son (somos) capaces de innovar, subvertir y, en pocas palabras, entregarse al gamberrismo creativo.

Por eso rescatamos la figura de la tieta, esa señora que te cuida como tu abuela pero sin la responsabilidad de educarte. Que te fríe un huevo tanto si lo quieres como si no, que te revienta a pellizcos los mofletes, que, cuando haces una trastada, se parte de risa porque ella habría hecho lo mismo (o algo peor).

Muy bonito todo, pero ¿esto cómo se concreta?

Se concreta en un festival de edición independiente, la Tietera, que se celebrará el sábado 3 de febrero en Barcelona. En la Nau Bostik, ¡ahí es nada! 

Queremos reunir a editoriales independientes, fanzineros, autoeditados y lo que se tercie, preparar juegos y actividades y, en general, darnos a todos una oportunidad de conocernos y que nos conozcan.

Cuándo

Lo acabamos de decir, vamos a ver: el sábado 3 de febrero de 12 a 20.

Dónde

En el Espai 53 de la Nau Bostik, C/ Ferran Turné, 1-11, en el Barrio de La Sagrera de Barcelona.

Está al lado del metro La Sagrera (líneas 1, 5, 9N y 10N) y muy bien comunicada por autobús. Podéis consultar todos los medios de transporte, incluídas las paradas de Bicing, aquí.

Participantes

Pueden participar editoriales independientes, autopublicados, fanzineros, artesanos

Daremos prioridad, por este orden: a los proyectos ubicados en el propio barrio de La Sagrera, primero; en Barcelona, después; y luego los demás por orden de solicitud y hasta agotar las plazas.

¿Y librerías?

Pueden participar librerías siempre que sean de la zona, estén comprometidas con la edición independiente y traigan libros de pequeñas editoriales, ¡pero no de las presentes! Les avisaremos con antelación suficiente de quiénes participan para que puedan seleccionar los libros con tiempo!.

Inscripción

Podéis solicitar la participación a través de este formulario, que estará activo desde el 1 de diciembre a las 12 de la mañana y hasta el 22 de diciembre a la misma hora.

Las mesas miden 120 x 60 centímetros y deben solicitarse enteras, aunque podéis poneros de acuerdo con otro proyecto para compartirla. Si es así, ¡anotadlo en el formulario! 

El precio final de la mesa, con su IVA incluido, es de 50 €, que se abonará una vez que se haya confirmado el reparto de las mesas. El abono de la mesa será necesario para aparecer en la lista definitiva de participantes.

La organización se reserva el derecho a asignar mesas según las necesidades organizativas y, sobre todo, para ofrecer la mayor diversidad posible. 

Los participantes

Una vez finalizado el plazo de inscripción, revisaremos vuestras solicitudes como una tieta os revisaría la cabeza después de recibir una circular del colegio alertando de pediculosis.

El 27 de diciembre comunicaremos a las personas que hayan solicitado participar si han sido admitidas. Os pediremos que confirméis si seguís interesados y os daremos instrucciones de pago.

+información

Podéis escribirnos con cualquier duda o sugerencia a hola@foscanetworks.net

También podéis encontrarnos en X (antes Twitter), BlueSky, Instagram y FaceBook; en todos somos @foscanetworks, aunque para garantizar que responderemos a vuestras preguntas lo antes posible os recomendamos que las dirijáis siempre al mail.