catalá

Tinguen la festa en pau

COMPROMÍS DE LES PARTS PER PASSAR EL DIA DE FORMA AGRADABLE I SENSE SOBRESALTS

Aquesta és la nostra primera edició i ens encantaria que deixés un bon record. Per això, us demanem la vostra col·laboració llegint, acceptant (i posant-les en pràctica quan calgui) les següents normes:

  1. El muntatge es farà d’11 a 12 h. Quan arribeu, us direm quina és la vostra taula per començar a instal·lar-vos. Si us plau: feu servir la taula que us indiquem, en el mateix lloc on estigui, i no mogueu cap element del mobiliari. Si sentiu la imperiosa necessitat de moure alguna cosa, si us plau, consulteu abans amb l’organització.
  2. Us recordem que les taules són de 120×60 cm. Podeu portar estovalles o elements decoratius de qualsevol tipus, sempre que no molestin el pas o als altres expositors i respectin les normes de conservació de la Nau Bostik, entre elles, està prohibit fer servir materials com blue tack o cinta adhesiva de doble cara o qualsevol altre que taqui o deixi marca a les parets. L’organització es reserva el dret de retirar qualsevol element per motius de seguretat o conservació.
  3. L’horari del festival és de 12 a 20 h, tot seguit i sense parar. Podeu organitzar-vos com considereu millor per cobrir les vostres necessitats fisiològiques bàsiques: fer torns, demanar-li a l’expositor del costat un cop de mà o el que creieu. L’organització no es fa responsable de les vostres parades ni mercaderies desateses. La Nau Bostik té banys i un parell de bars. També podeu portar el vostre menjar, sempre que respecteu les normes d’ordre i neteja.
  4. Si teniu cap dubte, millor preguntar que plorar. L’organització tindrà persones voluntàries degudament identificades i alegrement disposades a donar-vos un cop de mà.
  5. Tenim molt camí per davant, especialment el dia de la fira, on passarem moltes hores juntes. Comptem amb la vostra disposició, educació i ganes de passar-ho bé per fer de la Tietera un espai agradable per a tothom i totdona. Respecteu l’espai i a les persones que ens vinguin a veure. I en acabar, deixeu-ho tot net i recollit perquè només quedi el bon record de la nostra presència.

 

castellano

Tengamos la fiesta en paz

COMPROMISO DE LAS PARTES PARA PASAR EL DÍA AGRADABLE Y SIN SOBRESALTOS

Esta es nuestra primera edición y nos encantaría que dejara un buen recuerdo. Para ello pedimos vuestra colaboración leyendo, aceptando (y poniendo en práctica cuando proceda) las siguientes normas:

  1. El montaje se hará de 11 a 12 horas. Al llegar, os diremos cuál es vuestra mesa para que empecéis a instalaros. Por favor: usad la mesa que os indiquemos, en el mismo sitio en el que está, y no mováis ningún elemento del mobiliario. Si sentís la imperiosa necesidad de mover algo, por favor, consultad antes con la organización.
  2. Os recordamos que las mesas miden 120×60 cm. Podéis traer manteles o elementos decorativos de cualquier tipo, siempre que no molesten el paso o a los otros expositores y respeten las normas de conservación de la Nau Bostik, entre ellas, que está prohibido usar materiales como blue tack o celo de doble cara acolchado o cualquier otro que deje mancha o marca en las paredes. La organización se reserva el derecho de retirar cualquier elemento por motivos de seguridad o de conservación.
  3. El horario del festival es de 12 a 20 horas, así del tirón. Podéis organizaros como lo consideréis conveniente para cubrir vuestras necesidades fisiológicas básicas: turnaros entre vosotros, pedirle al expositor de al lado que le eche un ojo a vuestras cosas o lo que os parezca conveniente. La organización no se hace responsable de los puestos o mercancías desatendidos. La Nau Bostik cuenta con baños y un par de bares. También podéis traer vuestra propia comida, siempre que respetéis las normas de orden y limpieza.
  4. Ante cualquier duda, mejor preguntar que lamentar. La organización contará con voluntarios debidamente identificados y alegremente dispuestos a ayudaros. 
  5. Nos queda mucho trecho por delante, especialmente el día del evento, en el que pasaremos un montón de horas juntos. Contamos con vuestra buena disposición, educación y ganas de pasarlo bien para hacer de la Tiereta un espacio agradable para todos. Respetad el espacio y a sus visitantes y al finalizar dejadlo todo limpio y recogido para que solo quede de nosotros un buen recuerdo.